Specialist in buigoplossingen

Dynobend is een Nederlands bedrijf, dat internationaal opereert in bijna alle branches. Alle kennis, ervaring en expertise is in eigen huis opgebouwd met een team van gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers die alles weten over het buigen van buizen en profielen met buigmachines.

Geen uitdaging is te groot! Als de buis of het profiel gebogen kan worden, zullen wij de beste en meest efficiënte oplossing voor u ontwikkelen.

Internationale fabrikant van hoogwaardige CNC buigsystemen voor buizen.

Al meer dan 35 jaar als dé specialist in innovatieve en professionele oplossingen voor het buigen van buizen. Dynobend biedt buigoplossingen voor het buigen en vrijvormen van buizen en profielen in vrijwel elke branche. Door onze kennis en expertise is geen uitdaging te groot. Als de buis, de pijp of het profiel gebogen kan worden, dan realiseert Dynobend de best passende oplossing.

Trots lid van DTBA

Dynobend is elite-lid van de DTBA. Een industriegroep opgericht door verschillende loonbuigbedrijven met als doel het vergroten van de onderlinge samenwerking en het vergroten van de kennis en toepassingsmogelijkheden van gebogen buizen en profielen.

Bekijk onze producten!

Zoals de vrije vorm buigmachine, onze volledig geautomatiseerde buigcel of onze combi-buigmachine.