Program
Manager

De Dynobend ProgramManager wordt gebruikt om buig- en rolbuigprogramma’s te maken. De software is ontworpen om de standaard buigbewerkingen eenvoudig en snel te programmeren. Dit besturingssysteem is ontworpen voor maximale programmeervrijheid.

Maak buig- en rolbuigprogramma’s

Gemakkelijk en snel

De Dynobend programmamanager wordt gebruikt om buig- en rolbuigprogramma’s te maken. De software is ontworpen om de standaard buigbewerkingen eenvoudig en snel te programmeren. Dit besturingssysteem is ontworpen voor maximale programmeervrijheid.

De programmamanager werkt met gebruikersrechten. De gebruikersrechten kunnen zo worden ingesteld dat de operator bijvoorbeeld alleen de lengtes van een product en het aantal te produceren producten kan wijzigen. De programmamanager gebruikt wizards om gegevens in het programma te importeren.

Het programma wordt gemaakt in het scherm ‘Programma’. Het programma bestaat uit verschillende
onderdelen, namelijk de gereedschapsset, een aantal producten en de bewegingen. Met behulp van de subprogramma’s kun je eenvoudig standaardcombinaties van bewegingen in het programma invoeren.

Download de brochure

Download vrijblijvend onze brochure over de Program Manager. Laat ons ook weten of we contact met je mogen opnemen om je meer te vertellen over de software.

Mogen we je contacten?